Fysiofitness

FysioFitness is een combinatie van kracht- en conditietraining onder deskundige begeleiding. U werkt u aan een trainingsprogramma dat op uw niveau is afgestemd. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele lichamelijke beperkingen. Dit programma zal steeds aangepast worden om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.
FysioFitness is op een verantwoorde wijze bewegen om de gezondheid te verbeteren. Een individueel oefenprogramma helpt uw lichaamsconditie, de beweeglijkheid en belastbaarheid te verbeteren. Hiermee verkleint u de kans op klachten en blessures. U kunt zich aanmelden via email info@fysiocleijnduin.nl of telefonisch op 071-407 1680

DSC_0036kleinDSC_0038kleinfysiofitness-6klein-1024x680

Waarom is bewegen zo belangrijk?

Regelmatig lichaamsbeweging draagt op allerlei manieren bij aan uw gezondheid. Uw hart en bloedvaten blijven beter in conditie. Het verlaagt de bloeddruk, het cholesterolgehalte en er is minder kans op overgewicht. Uw botten blijven langer sterk en de spijsvertering gaat beter werken. Ook voelt u zich fitter, sterker en energieker, u kunt makkelijker ontspannen en bent beter bestand tegen stress.

Doelgroep

FysioFitness is voor iedereen, ook als u (lichte) lichamelijke klachten, een tijd niet gesport heeft of gewoon meer wilt gaan bewegen. Wanneer u na uw fysiotherapeutische behandeling wilt blijven bewegen om klachten te voorkomen of uw conditie en kracht op peil te houden, is FysioFitness een goede mogelijkheid.

Intake

Wanneer u nieuw bent bij Fysiotherapie Cleijn Duin wordt er een uitgebreide intake gedaan om uw conditie, belastbaarheid en eventuele lichamelijke beperkingen in kaart te brengen. Aan de hand van deze resultaten wordt een trainingsschema op uw niveau opgesteld. De intake duurt ongeveer een half uur.
Indien u na uw behandeling bij Fysiotherapie Cleijn Duin wilt gaan trainen zal in overleg met uw fysiotherapeut worden bepaald of een uitgebreide intake noodzakelijk is.

Tarieven

Deelname is voor eigen rekening. FysioFitness is toegankelijk voor iedereen, u heeft geen verwijzing van een arts nodig.

Wanneer

Maandag van 18.45-19.45, woensdag van 9.30 uur -10.30 uur en vrijdag van 9.30-10.30 uur. Andere dagen en tijden zijn in overleg bespreekbaar. U kunt een gemiste les inhalen op een andere dag.

1x per week trainen € 35,00 per maand
€ 100,00 per kwartaal
2x per week trainen € 60,00 per maand
€ 165,00 per kwartaal
Intake € 25,00