Maaike de Roode

Functie: Fysiotherapeut, Mulligan, Dry Needling, Sportblessures , Medical Taping

Sinds begin 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Fysiotherapie Cleijn Duin. Als allround fysiotherapeut behandel ik klachten die voortkomen uit verminderde functies van het bewegingsapparaat. Ik vind het belangrijk om te kijken naar het gehele lichaam. Vaak zit de bron van de klacht niet op de locatie van de pijn, maar functioneert er elders in de keten iets minder goed waardoor andere structuren overbelast kunnen raken.
Tijdens mijn behandelingen maak ik frequent gebruik van dry-needling. Dry-needling is een nieuwe vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten. Met deze behandelmethode zorg ik er voor dat gespannen spieren binnen korte tijd effectief worden behandeld.
Naast lokaal behandelen vind ik actief werken aan herstel een must binnen de behandelingen en ik ben dus frequent in onze ruime oefenzaal te vinden. Ik werk veel samen met mijn collega’s om u zo snel mogelijk en met het beste resultaat te kunnen helpen met uw herstel.
Naast mijn werk als fysiotherapeut studeer ik osteopathie aan het College Sutherland.

Terug naar overzicht